EM & EMC

eMC® Probiotiska Rengöringsmedel


eMC rengöringsmedel arbetar probiotiskt: ytor täcks av positiva mikroorganismer, medan patogena bakterier elimineras permanent. Efter städningen sätter eMC-rengöringsmedlet verkligen igång och startar sin verkliga rengöringsaktivitet. De förblir vilande på ytan och reaktiveras genast då ytan blir smutsig (t ex damm), vilket resulterar i mindre statisk laddning.

Man kan med fördel hälla ut städvattnet i avloppet, det har även där en rengörande effekt.

Alla eMC-rengöringsmedel är koncentrerade med mycket höga utspädningsgrader.

EM Clear Active 1L

 

Tar bort dålig lukt, minskar mögelangrepp och kan användas som fläckborttagare och tvättmedel. Den är speciellt lämplig för personer känsliga för parfym och eteriska oljor.

EM Clear Active kan användas precis som EM-Active, men ger inte fläckar på vita tyger, för den är tillverkade med en ljusare ekologisk rörsockermelass. Därav dess ljusare färg.

EM Klar Aktiv kan också sprayas på grönsaker och frukt för längre hållbarhet, eller sprayas som sådan direkt i bokashihinken istället för bokashiströ eller kombinerat EM Clear Active och bokashiströ.

Läs Mer.

 

Pris: 12:50€

eMC-Citrus Cleaner Allrengörning 100ml

 

Rengöringsmedel av koncentrat eM-C Citrus Cleaner är hemmets allrengöringsmedel med en fräsch doft av citrusfrukter. Den kan användas lika bra i köket så även i badrummet.

Citrus Cleaner är ett koncentrat och den måste spädas med vatten före användning, vilket innebär att den räcker länge.

 

Läs Mer.

 

 

 

 

 

Pris: 9:00€

eMC Kalkrengörning 100ml

 

är ett idealiskt och probiotiskt rengöringsmedel som tar ekologiskt men effektivt bort kalkavlagringar från kök och badrum.

Läs mer.

 

 

 

Pris: 9:00€

eMC Kitchen Cleaner för Kök 100ml

 

Probiotisk rengöring som kan användas på alla ytor i köket och ersätter även diskmedel.

Läs Mer.

 

 

 

 

Pris: 9:00€

 

 

 

eMC Lavendel Cleaner allrengörning 100ml

 

eMC Lavendel Cleaner är ett idealiskt och probiotiskt allrengöringsmedel för hemmets alla ytor.

Renlighet jämställs ofta med frånvaron av alla mikroorganismer. Konsekvenserna av detta är att bakterier är resistenta mot rengöringsmedel och desinfektionsmedel.

Läs Mer.

 

 

Pris: 9:00€

eMC Power Cleaner Allrengörning 100ml

 

Rengöringsmedel av koncentrat eM-C Power Cleaner är hemmets rengöringsmedel för borttagning av även grov smuts, med en svag doft av citrusfrukter. Den kan användas lika bra i köket som även i badrummet. Används även professionellt i storkök, skolo och dagis.

Power Cleaner är ett koncentrat och den måste spädas med vatten före användning, vilket innebär att den räcker länge.

Läs Mer.

 

 

Pris: 9:00€